Bryllup

Bryllup PÅ Sebber Kloster

På Sebber Kloster har I mulighed for at skræddersy jeres bryllup, som I altid har ønsket det, og uden at det nødvendigvis behøver at koste en formue. Vi leverer de mest romantiske og idylliske rammer med mulighed for at blive viet i Sebber Kirke, og herefter er det op til jer at fylde rammerne ud. Vi hjælper naturligvis gerne med vores mangeårige erfaring og dygtige samarbejdspartnere, men konceptet er netop, at I er frit stillet i forhold til leverandører af mad, service, blomster mv.

Fra herregårdens charmerende spisestue med plads til 50-60 spisende gæster er der udgang til en stor terrasse med udsigt over parken og fjorden. Hvis vejret tillader det, vælger de fleste brudepar at tage velkomstdrinken her. Planlægger I et større bryllup har ladebygningen mange gange huset bryllupper på alt fra 60-150 gæster.

Når I lejer hovedbygningen hører også 9 dobbeltværelser med, hvilket gør, at man kan invitere nærmeste familie til at overnatte samt indrette en brudesuite med udsigt over parken, engene og fjorden. Ligeledes kan Sebber Kloster “indtages” af bruden og hendes nærmeste dagen før brylluppet, til hvad der vel kaldes et gammeldags pyjamasparty med tilhørende pigesnak og/eller familiehygge.

Skriv eller ring gerne til os for at høre nærmere – og vi vil med glæde vise jer rundt og give inspiration til, hvordan I kan planlægge netop jeres drømmebryllup.

Priseksempel for weekend (fredag-søndag) i højsæson (april-september) 2021:
Hovedbygning (inkl. 9 dobbeltværelser)     17.995 kr.
Festlade                                                                      11.000 kr.
Staldbygning (inkl. 6 værelser)                           7.500 kr.
Skovløberhuset                                                          3.100 kr.
Markhuset                                                                     3.100 kr.
Ovenstående priser er inklusiv slutrengøring samt forbrug af el, vand og varme.
Såfremt I ønsker at holde bryllup i vores lavsæson (oktober-marts), er den samlede pris 6.000-7.000 kr. billigere.  

Har du lyst til at holde bryllup hos os? Se ledige weekender her