Mad og drikke

Mad og drikke

På Sebber Kloster har vi ingen fast kok eller køkkenpersonale. Derimod har vi valgt et koncept, hvor det står vores gæster frit for, om de vil have leveret maden fra deres yndlingsrestaurant, om familiens kok skal lave maden eller gæsterne selv.

Vi samarbejder med flere utrolig dygtige kokke/cateringfirmaer, som kan løfte enhver form for opgave: 5-retters gourmetmiddage til en af livets store fester, udendørs barbeque med golfvennerne eller stor julefrokostbuffet til årets firmajulefrokost. Vores samarbejdspartnere kan ligeledes arrangere personale til opdækning, blomsterbinding samt servering.

Hvad angår drikkevarer, tilbyder vi en række forskellige vine til fordelagtige priser. Disse kan med fordel forudbestilles, og vi sørger således for, at de står klar til jeres arrangement. I betaler kun for de flasker, som I drikker, resten tager vi glædeligt retur.

Ønsker I derimod at medbringe egne vine, koster det 50 kr. pr. flaske i proppenge. Øvrige drikkevarer som øl, vand og andre alkoholiske drikke er I velkomne til at medbringe selv uden gebyr. Vi har dog altid et mindre lager af øl og vand, hvis det skulle komme til at knibe.

Har du lyst til at høre mere? Du kan gøre det nemt og hurtigt ved at kontakte os.