Bryllup & Fest

På Sebber Kloster er der mulighed for afholdelse af alle former for festlige begivenheder strækkende fra intime eksklusive middage til store bryllupper med op til 150 spisende gæster. Sebber Kloster har igennem næsten 10 år dannet rammer for adskillige konfirmationer, bryllupper, fødselsdage, receptioner, sølv- og guldbryllup samt andre festlige begivenheder.

Sebber Kloster har en af Danmark største gårdspladser og ved ankomst til stedet mærker man straks den specielle stemning. Bag hovedbygningen er der en stor park som skråner ned mod engen, og det flotte kig udover vandet gør det oplagt at tage drinks på terrassen. Blot få skridt fra hovedbygningen ligger Sebber kirke, hvilket gør netop kirkelige begivenheder ideelle på Sebber Kloster.

I hovedbygningen er der mulighed for omkring 50-60 spisende gæster i den charmerende spisestue og samlet kan stedet huse 32 overnattende gæster inklusiv sovepladser i hhv. mark- og skovløberhuset.

For større arrangementer udgør den dertil indrettede ladebygning en meget stemningsfuld ramme med mulighed for selv at præge temaet for festen.

Anvendelse af laden til fest anbefales dog kun til brug i sommerperioden (maj-september), da den ellers kan være vanskelig at opvarme.

Hvis vejret tillader det, er vores park også oplagt til en solid grillfest eller en hyggelig picnic.

Ønsker du forslag til kokke/restauranter som kan være behjælpelig med at levere maden er du meget velkommen til at tage kontakt til os, ligesom alle har mulighed for at tage Sebber Klosters faciliteter i nærmere øjesyn for at sikre at stedet passer netop til dit arrangement.
Top