honey-moon

Bryllup

På Sebber Kloster har I mulighed for at skræddersy jeres bryllup, som I altid har ønsket det og uden at det nødvendigvis behøves at koste en formue. Vi leverer de mest romantiske og idylliske rammer med mulighed for at blive viet i Sebber Kirke og herefter er det op til jer at fylde rammerne ud. Vi hjælper naturligvis gerne med vores mangeårige erfaring og dygtige samarbejdspartnere, men konceptet er netop at I er frit stillet og kan medbringe jeres egen yndlingsvin uden meromkostninger.

Fra herregårdens charmerende spisestue med plads til 50-60 spisende gæster, er der udgang til en stor terasse med udsigt over parken og fjorden. Hvis vejret tillader det, vælger de fleste brudepar at tage velkomstdrinken her. Planlægger I et større bryllup har ladebygningen mange gange huset brylupper på alt fra 60-150 gæster. Laden kan kun lejes i forbindelse med samtidig leje af hovedbygningen, hvilket også betyder at vi ikke har to større selskaber på samme tid.

Når I lejer hovedbygningen følger der ligeledes de 9 dobbeltværelser i hovedbygningen med, hvilket gør at man kan invitere nærmeste familie til at overnatte samt indrette en brudesuite med udsigt over parken, engene og fjorden. Ligeledes kan Sebber Kloster “indtages” af bruden og hendes nærmeste dagen før brylluppet, til hvad der vel kaldes en gammeldags pyjamas party med tilhørende pigesnak og/eller familiehygge.

Skriv eller ring til os for at høre nærmere og vi vil med glæde vise jer rundt og give inspiration til hvordan I kan planlægge netop jeres drømmebryllup.

Top