Golf-/Familieophold

Hvorfor ikke gøre jeres næste ferie eller golfophold til noget unikt og flyt ind på jeres helt egen herregård. Her er plads til hele dame- og/eller herreklubben, alle vennerne eller måske var det på tide at samle hele familien under et tag til et par hyggelige dage. I har alle faciliteterne for jer selv og udover at spille golf på en af danmarks smukkeste golfbaner – læs mere under “golfbaner” kan I nyde roen og idyllen i parken med et spil petanque inden middagen eller en omgang rundbold for hele familien.

I er frit stillet til om I vil gøre madlavningen til en fælles oplevelse, om I ønsker at udforske restaurant og kulturlivet i Aalborg eller om vores kok skal levere halv eller helpension, som kendes fra de fleste golfhuse og hoteller rundt omkring i landet – se mere under “golfpakker”.

Om aftenen vil der fri mulighed for at benytte vores bridgeborde til den store kortturnering eller sætte en god film på i vores dertil indrettede fjersynslokale.
Mark- og skovløberhuset
Foruden hovedbygningen tilbyder vi også lejemål i to mindre sommerhuse: Skovløberhuset (op til 6 personer) og Markhuset (op til 8 personer). Til disse lejemål følger en række gratis greenfee billetter og er derfor oplagte til golfophold for mindre grupper. Begge ligger i smuk natur og fredelige omgivelser med plads i haven til at grille m.m.
Alle lejemålene ligger i gåafstand fra golfbanerne, og det er en oplagt mulighed at kombinere et ophold på Sebber Kloster med et kortere eller længere golfkursus, da banens faciliteter er ideelle både for begyndere og øvede spillere.

Top