Familie- og ferieophold

Nu kan du og hele familien indlogere jer på herregården Sebber Kloster og nyde et par afslappende dage, nøjagtigt som hvis det var et stort sommerhus med plads til 18 personer + 6 i det nærliggende skovløberhus. Her er enestående muligheder for at slappe af i de smukke omgivelser,  gå lange ture, spille golf eller nyde haven med petanquebane og plads til en god fodboldskamp eller den helt store rundbold turnering.

I hovedbygningen har vi trådløst internet, video og fjernsynsstue, hvor hele familien kan samles i en stor sofa. Her er også mulighed for at tage et spil pool eller bordtennis. I nærområdet er der en lang række seværdigheder og forlystelser for enhver smag. Se nærmere herom under ’Seværdigheder’.

To mindre sommerhuse

Foruden hovedbygningen tilbyder vi også lejemål i to mindre huse: Skovløberhuset (op til 6 personer) og Markhuset (op til 8 personer). Disse huse ligger ligeledes i smukke og fredelige omgivelser og et godt alternativ til hovedbygningen for mindre grupper. Også disse huse ligger gåafstand fra golfbanen så det er en oplagt mulighed at kombinere et ophold på Sebber Kloster med lidt golfspil både for absolut begyndere og øvede spillere.

Jul (eller nytår) på herregården

Hvorfor ikke holde jul på herregården og sammen med hele familien fejre denne højtid. Vi sørger for et stort juletræ og I kan bruge dagene op til juleaften med at pynte de flotte stuer og indrette jer ligesom I ønsker det. I det store køkken er der rig mulighed for at alle kan tage del i julemiddagen og for dem som ønsker det, er Sebber Kirke oplagt til julegudstjenesten. Ingen behøves at køre hjem juleaften, da der er plads til alle kan overnatte.

Top