Konference priser

Som et spændende alternativ til hoteller og større konferencecentre har din virksomhed, forening eller bestyrelse nu mulighed for at samles under meget private og smukke omgivelser på Sebber Kloster. Ved alle former for arrangementer på Sebber Kloster vil hovedbygningen og parken kun være til rådighed for netop dine gæster.

Her kan alle samles om teambuilding, kursus eller andre former for møder og nyde roen og den storslåede natur på Sebber Kloster og måske kombinere opholdet med en udfordrende runde golf på Sebber Kloster golfbane.

Der er mulighed for arrangementer hhv. i hverdagene samt weekender. Herunder er listet nogle eksempler for ophold i hverdagene, som dog kan sammensættes efter eget ønske.

Dagmøde

Pris pr. person ved 10 deltagere kr. 695,-
Pris pr. person ved 30 deltagere kr. 445,-
Dagmøde omfatter: Formiddagskaffe med brød, frokostbuffet med 1 øl/vand
Og eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage

Dagmøde med middag

Pris pr. person ved 10 deltagere kr. 910,-
Pris pr. person ved 30 deltagere kr. 660,-
Dagmøde med middag omfatter: Formiddagskaffe med brød, frokostbuffet med 1 øl/vand, eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage og 3 retters dagens middag

Seminar og Konferencedøgn

Pris pr. person ved 10 deltagere kr. 1190,-
Pris pr. person ved 30 deltagere kr. 950,-
Seminar og konferencedøgn omfatter: Formiddagskaffe med brød, frokostbuffet med 1 øl/vand, eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage og 3 retters dagens middag samt overnatning i dobbeltværelser inkl. morgenbuffet

2 dages Teambuilding ophold

Pris pr. person ved 10 deltagere kr. 1920,-
Pris pr. person ved 30 deltagere kr. 1540,-
2 dages teambuilding ophold omfatter: Fuld forplejning i to dage inklusiv formiddagskaffe med brød på ankomstdagen, to frokostbuffeter med 1 øl/vand, to gange eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage og to 3 retters middage samt overnatning 2 dage i dobbeltværelser inkl. morgenbuffet

Til alle ovenstående ophold kan tilkøbes greenfee til 18 hullers banen for 150 kr. og til 9 hullers banen for 75 kr.

For overnatning i enkeltværelser venligst tag kontakt til os for udarbejdelse af tilbud – dog højest plads til 15 (16) i enkeltværelser.

Disse pakker kan justeres frit efter eget ønske og service niveau. Vi også være behjælpelige med forslag til aktiviteter og teambuilding.

Top