Aktiviteter

Sebber Kloster er placeret i noget af den skønneste nordjyske natur med god mulighed for at udforske godsets godt 400 ha til alt fra leg og hygge i haven til løbe- og vandreture i det kuperede terræn. Helt oplagt er det naturligvis at tage en runde på Sebber Kloster Golfbane.

I gåafstand fra hovedbygningen såvel som vores andre udlejningshuse ligger denne udfordrende og prisvindende 18 hullers bane samt en mindre 9 hullers pay & play bane, hvor også ny-begyndere og let øvede kan prøve sig med golfsporten. I øvrigt findes der hen ved 20 andre golfbaner inden for en kortere køreafstand.

Vi tilbyder i samarbejde med udvalgte samarbejdspartnere en række oplevelser og aktiviteter inklusiv teambuilding enten på eller omkring Sebber Kloster. I nærområdet er der ligeledes gode muligheder for at udnytte fjorden med aktiviteter såsom fiskeri, kajak/roning, wind- og kitesurfing samt forskellige former for sejlads. Vi kan også være behjælpelige med andre aktiviteter som ridning og tennis samt udlejning af cykler.

Skal det være mere afslappende kan man også bare vælge at nyde haven med et gods glas vin og et spil petanque evt. efterfulgt af kortspil om aftenen på et af vores mange bridge-/pokerborde.

Top