Møde og Konferencer

Sebber Kloster tilbyder nogle helt unikke og anderledes rammer til afholdelse af møde og konferencer. Vi har af gode grunde ikke højteknologiske og specielindrettede lokaler, men til gengæld byder Sebber Kloster på nogle smukke rammer og omgivelser, hvor I kan finde ro til at fordybe jer. Vi er dog ved at sætte et større projekt i søen, som kan give Sebber Kloster nogle helt unikke muligheder og lokaler for selv de mest kræsne kunder – følg derfor med på hjemmesiden, hvor vi forhåbentlig i 2015 kan annoncere vores nye faciliteter.

Sebber Kloster i dag kan også løfte de fleste arrangementer og I har altid stedet for jer selv. Ønsker I overnatning råder vi over 32 sengepladser og kan have op til 50-60 spisende gæster i spisestuen, hvorfor det er oplagt til kurser, repræsentation, firmafester eller kundeevents.  Omgivelserne gør netop også stedet ideelt til bestyrelses- eller lederseminarer.

I hovedbygningen findes flere velegnede lokaler til forskellige formål herunder:

  • Havestuen – 25 personer ved lange borde
  • Spisestuen – 60 personer ved lange borde
  • Mødelokale – 12 personer ved rundt bord
  • Laden – tilladt op til 150 personer (500m2)

samt stort køkken med mulighed for fælles madlavning eller plads til professionelt personale. Ligeledes har vi også vores sofastue samt loungeområde med fjernsyn. Der er trådløst internet i hele huset og forefindes ligeledes præsentationsmateriale.

I samarbejde med vores faste leverandør , tilbyder vi en række mødepakker – se mere under “mødepakker”. Der tages udgangspunkt i lokale råvarer og specialiteter og menuerne tilpasses årstiderne. Kontakt os gerne for inspiration og lad og hjælpe med at skræddersy et arrangement ud fra jeres ønsker.

Top