Hold fest på Sebber Kloster

På Sebber Kloster har vi nogle fantastiske rammer, og mere end noget andet sted kan I selv være med til at fylde dem ud.

Vi har igennem mange år været vært for adskillige konfirmationer, bryllupper, fødselsdage, receptioner, sølv- og guldbryllupper samt andre festlige begivenheder. Om I planlægger at holde et lille intimt arrangement eller den helt store fest, har vi lokalerne.

I hovedbygningen er der mulighed for at sidde omkring 50-60 spisende gæster i den charmerende spisestue, hvorimod festladen kan danne en stemningsfuld ramme for større fester med plads til 150 gæster samt større dansegulv.

Vi har i alt plads til 42 overnattende gæster, inklusiv vores to sommerhuse samt de seks værelser i den helt nyrenoverede staldbygning.

 

Ønsker du forslag til kokke/restauranter, som kan være behjælpelige med at levere maden, er du meget velkommen til at tage kontakt til os, ligesom alle har mulighed for at tage Sebber Klosters faciliteter i nærmere øjesyn for at sikre, at stedet passer netop til jeres arrangement.
 
Lys, lyd, musik og stemning til din fest?

 

Klik på LINKET HER og hent brochure som beskriver og prissætter  dine mange nye spændende muligheder.
Klik også på LINKET HER og se lidt video  fra en af de afholdte fester hvor de nye muligheder er taget i anvendelse.