Familie-og ferieophold

Nu kan du og hele familien indlogere jer på herregården Sebber Kloster og nyde et par afslappende dage, nøjagtigt som hvis det var et stort sommerhus med plads til 18 personer + 6 i det nærliggende sommerhus, Skovløberhuset. Her er enestående muligheder for at slappe af i de smukke omgivelser, gå lange ture, spille golf eller nyde haven med petanquebane og plads til en god fodboldkamp eller den helt store rundboldturnering.

Hovedbygning

I hovedbygningen har vi trådløst internet og fjernsynsstue, hvor hele familien kan samles i en stor sofa. Her indbyder de rummelige lokaler og skønne omgivelser til masser af hygge og kvalitetstid med familien eller vennerne.
I nærområdet er der en lang række seværdigheder og forlystelser for enhver smag. Se nærmere herom under “I nærområdet”.

To mindre sommerhuse

Foruden hovedbygningen tilbyder vi også lejemål i to mindre huse: Skovløberhuset (op til 6 personer) og Markhuset (op til 8 personer). Disse huse ligger ligeledes i smukke og fredelige omgivelser og et godt alternativ til hovedbygningen for mindre grupper. Også disse huse ligger i gåafstand fra golfbanen, så det er en oplagt mulighed at kombinere et ophold på Sebber Kloster med lidt golfspil, både for begyndere og øvede spillere.

Jul (eller nytår) på herregården

Hvorfor ikke holde jul på herregården og sammen med hele familien fejre denne højtid. Vi sørger for et stort juletræ, og I kan bruge dagene op til juleaften med at pynte de flotte stuer og indrette jer, ligesom I ønsker det. I det store køkken er der rig mulighed for, at alle kan tage del i julemiddagen, og for dem som ønsker det, er Sebber Kirke oplagt til julegudstjenesten. Ingen behøver at køre hjem juleaften, da der er plads til, at alle kan overnatte.

Hovedbygning

Skovløberhuset

Markhuset

Har du lyst til at leje et af vores bygninger? Du kan gøre det nemt og hurtigt ved at tjekke vores lejemål.