Firmaevents med plads
til udfoldelse

Hold det næste firmaarangement på historiske Sebber Kloster i Nordjylland tæt på Nibe. Herregården ligger kun en halv times kørsel fra byer som Aalborg, Støvring, Rebild og Arden. Kommer du fra byer som Viborg, Randers, Thisted og Skive, tager det blot en time.

Her er der plads til at skabe oplevelser, der inspirerer og begejstrer. Med skov, mark og vand lige uden for døren er der enestående muligheder for at inddrage naturen som en del af oplevelsen. Slap af med fredfyldte gåture i den storslåede, nordjyske natur. Tag på opdagelse i nærområdet, der byder på Vikingebyen i Sebbersund, der er omgivet af vand og omkranset af kuperet terræn – eller bestig det 36 m høje Skt. Nikolaj Bjerg, opkaldt efter søfartens skytshelgen Skt. Nikolaj.

Styrk sammenholdet
Nyd også hyggelige stunder i slyngelstuen med bar, billard og TV. Eller udfold jer på Sebber Kloster Golfbane, lav teambuilding i skoven eller tag på sejlads på fjorden. Er I til fest og farver, pynter vi laden op til årets begivenhed, hvad end der er tale om julefrokost, sommerfest eller jubilæum.

Book Sebber Kloster
Giv deltagerne en unik oplevelse udover det sædvanlige. Kontakt os for mere information eller oplev herregården på en inspirerende rundvisning. Ring på tlf. 24 79 70 37 (hverdage kl. 8-16) eller send en mail til info@sebberkloster.dk