Hold store begivenheder
på herregården

Hold store selskaber i forbindelse med messer, konferencer, julefrokoster eller lignende i unikke omgivelser på Sebber Kloster i Nordjylland. For selskaber på op til ca. 150 deltagere anbefaler vi at leje hele herregården, hvilket inkluderer hovedbygning, lade, stald og to huse med ekstra plads til overnatning.

Hovedbygningen er vedligeholdt i en ægte herregårdsstil med masser af sjæl og charme. Her får I adgang til moderne mødefaciliteter, stor park, terrasse og gårdsplads samt mulighed for overnatning.

Plads til alle
Brug stalden til både møde, afslapning og overnatning. Bygningen er nænsomt restaureret i en rå og autentisk stil. Her får I adgang til et moderne konferencelokale med plads til ca. 40 personer, en slyngelstue med bar, billard og TV samt nyistandsatte værelser til overnatning.

Få al den plads I har brug for i den nyrenoverede og opvarmede lade med højt til loftet og et hav af anvendelsesmuligheder. Med plads til ca. 150 personer og stor rummelighed er det kun fantasien, der sætter grænser for arrangementet.

Få et skræddersyet arrangement
Sæt eget præg på arrangementet og rammerne med unikke mødepakker, som er tilpasset jeres ønsker og behov. Vi sørger gerne for fuld forplejning under hele opholdet samt uforstyrrede omgivelser med plads til hygge og aktivitet.

Udfold jer på vores storslåede naturområde eller hold et brag af en fest i laden i ægte herregårdsstil. Dyst mod dine kollegaer på Sebber Kloster Golfbane, tag på en vandretur i det kuperede terræn eller bliv rystet sammen på en spændende teambuilding. Vi har en række gode samarbejdspartnere inden for rækkevidde, som bidrager med sanselige og uforglemmelige oplevelser. De tilbyder bl.a. kajakture eller surfing på fjorden, orienteringsløb i skoven, yoga/mindfulness i fredfyldte omgivelser, udendørs madlavning samt øl- og vinsmagning fra lokale producenter.

Book Sebber Kloster
Tag fat i os for at drøfte dit næste store firmaarrangement med mulighed for at sætte jeres helt eget præg på den store begivenhed. Book en rundvisning på tlf. 24 79 70 37 (hverdage kl. 8-16) eller send en mail til info@sebberkloster.dk