Møder og konferencer

MØDER OG KONFERENCER

Sebber Kloster tilbyder nogle helt unikke og anderledes rammer til afholdelse af møde og konferencer – i omgivelser, hvor I kan finde ro til at fordybe jer.

Sebber Kloster i dag kan løfte de fleste arrangementer, og I har altid stedet for jer selv. Ønsker I overnatning råder vi over 44 sengepladser og kan have op til 50-60 spisende gæster i spisestuen, hvorfor det er oplagt til kurser, repræsentation, firmafester eller kundeevents.  Omgivelserne gør netop også stedet ideelt til bestyrelses- eller lederseminarer.

I hovedbygningen findes flere velegnede lokaler til forskellige formål herunder:

  • Havestuen – 25 personer ved lange borde
  • Spisestuen – 60 personer ved lange borde
  • Mødelokale – 12 personer ved rundt bord
  • Laden – op til 150 personer (500m2)

I det store køkken er der mulighed for fælles madlavning eller plads til professionelt personale. Ligeledes har vi også vores sofastue samt loungeområde med fjernsyn. Der er trådløst internet i hele huset, og der forefindes ligeledes præsentationsmateriale.

I samarbejde med vores faste leverandør, tilbyder vi en række mødepakker – se mere under “mødepakker”. Der tages udgangspunkt i lokale råvarer og specialiteter og menuerne tilpasses årstiderne. Kontakt os gerne for inspiration og lad os hjælpe med at skræddersy et arrangement ud fra jeres ønsker.

 

KONFERENCE PRISER

Som et spændende alternativ til hoteller og større konferencecentre har din virksomhed, forening eller bestyrelse nu mulighed for at samles under meget private og smukke omgivelser på Sebber Kloster. Ved alle former for arrangementer på Sebber Kloster vil hovedbygningen og parken kun være til rådighed for netop dine gæster.

Her kan alle samles om teambuilding, kursus eller andre former for møder og nyde roen og den storslåede natur på Sebber Kloster og måske kombinere opholdet med en udfordrende runde golf på Sebber Kloster golfbane.

Der er mulighed for arrangementer hhv. i hverdagene samt weekender. Herunder er listet nogle eksempler for ophold i hverdagene, som dog kan sammensættes efter eget ønske.

DAGMØDE

Pris pr. person ved 10 deltagere kr. 695,-
Pris pr. person ved 30 deltagere kr. 445,-
Dagmøde omfatter: Formiddagskaffe med brød, frokostbuffet med 1 øl/vand
Og eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage

DAGMØDE MED MIDDAG

Pris pr. person ved 10 deltagere kr. 910,-
Pris pr. person ved 30 deltagere kr. 660,-
Dagmøde med middag omfatter: Formiddagskaffe med brød, frokostbuffet med 1 øl/vand, eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage og 3 retters dagens middag

SEMINAR OG KONFERENCEDØGN

Pris pr. person ved 10 deltagere kr. 1190,-
Pris pr. person ved 30 deltagere kr. 950,-
Seminar og konferencedøgn omfatter: Formiddagskaffe med brød, frokostbuffet med 1 øl/vand, eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage og 3 retters dagens middag samt overnatning i dobbeltværelser inkl. morgenbuffet

2 DAGES TEAMBUILDING OPHOLD

Pris pr. person ved 10 deltagere kr. 1920,-
Pris pr. person ved 30 deltagere kr. 1540,-
2 dages teambuilding ophold omfatter: Fuld forplejning i to dage inklusiv formiddagskaffe med brød på ankomstdagen, to frokostbuffeter med 1 øl/vand, to gange eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage og to 3 retters middage samt overnatning 2 dage i dobbeltværelser inkl. morgenbuffet

Til alle ovenstående ophold kan tilkøbes greenfee til 18 hullers banen for 150 kr. og til 9 hullers banen for 75 kr.

For overnatning i enkeltværelser venligst tag kontakt til os for udarbejdelse af tilbud – dog højest plads til 15 (16) i enkeltværelser.

Disse pakker kan justeres frit efter eget ønske og service niveau. Vi også være behjælpelige med forslag til aktiviteter og teambuilding.

Har du lyst til at vide mere? Du kan gøre det nemt og hurtigt ved at kontakte os.