Samarbejdspartnere

Vi har samarbejde med flere dygtige og erfarne kokke, bl.a. Himmerlandskokken v. Peter Bertelsen og Le Chef v. Jens Gustav Simonsen. De har stået for mange små og store arrangementer på Sebber Kloster og får stærke anbefalinger af vores gæster. De tilbyder lækker forplejning, hvad enten det er til golfophold, en weekend med vennerne eller den store gourmetmiddag til brylluppet.

Du er meget velkommen til at kontakte dem for yderligere informationer om muligheder til netop dit arrangement.
Himmerlandskokken: Tlf.  21 46 47 79 eller mail: kokkenogdronningen@gmail.com
Le Chef: Tlf. 40 79 72 02 eller mail: jens@le-chef.dk

Ved booking af festladen skal man selv stå for leje af borde og service. Her anbefaler vi Nordjysk Service- og Teltudlejning v. Niels Kristian Tøsbæk, der tilbyder et bredt udvalg af alt til festen, og vi oplever stor kundetilfredshed.
De kan kontaktes på tlf. 98 24 56 80 eller mail: info@nordjysk-udlejning.dk

Til private arrangementer tilbyder vi mulighed for at medbringe egne drikkevarer. Såfremt I ønsker at købe kvalitetsvine, der afstemmes med jeres valgte menu, kan vi give vore bedste anbefaling til Erik Sørensen Vin. Tag kontakt til Bjarne Sundby der med sin mangeårige erfaring i vinbranchen finder et godt vintilbud til jer – tlf. 31 12 05 73 eller mail bs@eriksorensenvin.dk

Ønsker I inspiration til blomsterudsmykningen eller at få bundet en unik brudebuket, kan vi anbefale Blomsterpigen i Nibe, tlf. 98 35 00 80.

Skal jeres store dag foreviges, henviser vi gerne til fotograf Maria Ellermann, der har taget et væld af smukke bryllupsbilleder på Sebber Kloster – tlf. 29 89 95 86 eller mail: kontakt@mariaellermann.dk.

Såfremt I ønsker hjælp til feststyling, koordinering og pynt, kan vi anbefale Detvier – Luxusfester, som kan kontaktes på tlf. 22 10 12 31 eller mail: info@detvier.dk.

Fælles for alle vores samarbejdspartenere er, at de er kommet på Sebber Kloster gennem mange år og kender stedet rigtig godt.

Har du lyst til at høre mere om vores arrangementer? Du kan gøre det nemt og hurtigt ved at tjekke arrangementer.