Arrangement på Sebber Kloster

På Sebber Kloster er der mulighed for afholdelse af alle former for festlige begivenheder strækkende fra intime eksklusive middage til store bryllupper med op til 150 spisende gæster. Sebber Kloster har igennem mere end 12 år dannet rammer for adskillige konfirmationer, bryllupper, fødselsdage, receptioner, sølv- og guldbryllupper, firmaarrangementer, firmaevents samt andre festlige begivenheder.

Sebber Kloster har en af Danmarks største gårdspladser, og ved ankomst til stedet mærker man straks den specielle stemning. Bag hovedbygningen er der en stor park, som skråner ned mod engen, og det flotte kig udover vandet gør det oplagt at tage drinks på terrassen. Blot få skridt fra hovedbygningen ligger Sebber Kirke, hvilket gør netop kirkelige begivenheder ideelle på Sebber Kloster.

I hovedbygningen er der mulighed for omkring 50-60 spisende gæster i den charmerende spisestue, og samlet kan stedet huse 44 overnattende gæster, inklusiv sovepladser i hhv. Mark- og Skovløberhuset samt i den nyrenoverede staldbygning.

For større arrangementer udgør den dertil indrettede ladebygning en meget stemningsfuld ramme med mulighed for selv at præge temaet for festen. Laden er netop nyistandsat med nyt gulv og trætag, men den gamle stil og det charmerende udtryk er bevaret. Festladen kan kun lejes i kombination med hovedbygningen, som ifm. bryllup bl.a. benyttes til reception, morgenmad og overnatning. I vores højsæson (april-september) kan hovedbygning, festlade og staldbygning kun lejes som samlet pakke, med mulighed for tilkøb af yderligere sengepladser.

Hvis vejret tillader det, er vores park også oplagt til en solid grillfest eller en hyggelig picnic.

Ønsker du forslag til kokke/restauranter, som kan være behjælpelige med at levere maden, er du meget velkommen til at tage kontakt til os, ligesom alle har mulighed for at tage Sebber Klosters faciliteter i nærmere øjesyn for at sikre, at stedet passer til netop dit arrangement.

Har du lyst til at vide mere om vores lejemål? Du kan gøre det nemt og hurtigt ved at se vores lejemål.