Bryllup på Sebber Kloster

På Sebber Kloster har I mulighed for at skræddersy jeres bryllup, som I altid har ønsket det, og uden at det nødvendigvis behøver at koste en formue. Vi leverer de mest romantiske og idylliske rammer med mulighed for at blive viet i Sebber Kirke, og herefter er det op til jer at fylde rammerne ud. Vi hjælper naturligvis gerne med vores mangeårige erfaring og dygtige samarbejdspartnere, men konceptet er netop, at I er frit stillet i forhold til leverandører af mad, service, blomster mv.

Fra herregårdens charmerende spisestue med plads til 50-60 spisende gæster er der udgang til en stor terrasse med udsigt over parken og fjorden. Hvis vejret tillader det, vælger de fleste brudepar at tage velkomstdrinken her. Planlægger I et større bryllup, har ladebygningen mange gange huset bryllupper på alt fra 60-150 gæster.
Festladen kan kun lejes i kombination med hovedbygningen, som ifm. bryllup bl.a. benyttes til reception, morgenmad og overnatning. I vores højsæson (april-september) kan hovedbygning, festlade og staldbygning kun lejes som samlet pakke, med mulighed for tilkøb af yderligere sengepladser.

Når I lejer hovedbygningen hører også 9 dobbeltværelser med, hvilket gør, at man kan invitere nærmeste familie til at overnatte samt indrette en brudesuite med udsigt over parken, engene og fjorden. Ligeledes kan Sebber Kloster “indtages” af bruden og hendes nærmeste dagen før brylluppet, til hvad der vel kaldes et gammeldags pyjamasparty med tilhørende pigesnak og/eller familiehygge.

Pris for weekend i højsæson (april-september) 2024/2025, hvor nedenstående lejemål bookes som samlet pakke:
Hovedbygning (inkl. 9 dobbeltværelser) fredag-søndag
Festlade torsdag-søndag
Staldbygning (inkl. 6 værelser) fredag-søndag
Samlet pris inklusiv slutrengøring samt forbrug af el, vand og varme: 52.595 kr.
Skriv eller ring gerne til os for at høre nærmere – og vi vil med glæde vise jer rundt og give inspiration til, hvordan I kan planlægge netop jeres drømmebryllup.
 
Lys, lyd, musik og stemning til din fest?
Klik på LINKET HER og hent brochure som beskriver og prissætter  dine mange nye spændende muligheder.
Klik også på LINKET HER og se lidt video  fra en af de afholdte fester hvor de nye muligheder er taget i anvendelse.

Har du lyst til at holde bryllup hos os? Se ledige weekender her