Om Sebber Kloster

Sebber Kloster er en idyllisk herregård, som med sin smukke beliggenhed ved Halkær Bredning og Limfjorden ligger omgivet af storslået natur med vådenge og blandet skov. Sebber Kloster er en ideel ramme om fester og arrangementer for op til 150 personer. Her kan afholdes barnedåb, bryllup, fødselsdage og andre private fester samt alle former for firmaarrangementer inklusiv kurser, teambuilding, bestyrelsesmøder og receptioner. Ligeledes er Sebber Kloster også blevet et yndet sted for golfspillere med den smukke og udfordrende 18-hullers golfbane på Sebber Klosters jorde.

Sebber Kirke ligger i direkte forbindelse med hovedbygningen og danner en romantisk ramme om bryllupper og andre kirkelige begivenheder.

Hovedbygningen lejes kun ud til ét selskab ad gangen, og selvom vi gerne anbefaler nogle af vores meget roste samarbejdspartnere, er I frit stillet til at medbringe egen kok eller til selv at lave maden.

Sebber Kloster består af tre spændende boliger. Du kan vælge mellem hovedbygningen (18 sovepladser), Markhuset (8 sovepladser) og Skovløberhuset (6 sovepladser), som kan lejes samlet eller hver for sig. Ligeledes er det muligt at leje ladebygningen i forbindelse med hovedbygningen til forskellige former for arrangementer.

Vores hjemmeside kan fortælle meget mere om området og stedets fascinerende historie, de forskellige huse og golfbanerne, ligesom det er muligt at se og booke ledige perioder.

Velkommen og god fornøjelse!

Har du lyst til at vide mere om vores lejemål? Du kan gøre det nemt og hurtigt ved at tjekke vores lejemål.