Hovedbygningen/Laden

Laden

Hovedbygningen

I 2006 blev hovedbygningen til Sebber Kloster Gods renoveret både ud- og indvendig og bruges i dag til udlejning.

Huset fungerer som en fritidsbolig af ekstraordinære dimensioner i herregårdsstil med en stor park tilknyttet.

Her finder du blandt andet ni værelser med i alt 18 sovepladser. Dog er to af værelserne forbundet, således at man skal igennem det ene for at komme ind i det andet, hvorfor disse er mest velegnede til forældre med børn. Tre værelser på 1. sal har egen udgang til altan mod parken.

Flere af værelserne har eget badeværelse. I alt er der seks badeværelser + et gæstetoilet i hovedbygningen.

I stueetagen findes et veludstyret og moderne landkøkken. Herudover rummer stueetagen en spisestue og en stor opholdsstue med plads til op til 50-60 personer, der både kan anvendes til kursusformål, som opholdsrum eller som gildesal. Endvidere findes der et par mindre opholdsstuer/grupperum.

Hovedbygningen udlejes alle hverdage samt weekender og er velegnet til familie- og firmaarrangementer, events samt golf- og ferieophold for større grupper.

Læs mere om priserne under Prisoversigt eller gå direkte til online booking for at bestille jeres næste ophold.

 

Laden

Den gamle ladebygning på Sebber Kloster står stadig i den flotte, oprindelige stil ved Sebber Klosters hovedbygning.

Laden er nyrenoveret med nyt gulv og tag, men man har bevaret ladens lidt rå og autentiske stil, og den er derfor oplagt til bryllupper og andre fester. Der skal ikke meget til, førend stedet forvandles til en romantisk og hyggelig festsal. I laden er der gode toiletforhold for begge køn, fint anretterkøkken i direkte forbindelse med laden samt en stor glasport ud til gården, der giver et helt specielt lys inde i laden, uden at det trækker ind. Festladen kan kun lejes i kombination med hovedbygningen, som ifm. bryllup bl.a. benyttes til reception, morgenmad og overnatning. I vores højsæson (april-september) kan hovedbygning, festlade og staldbygning kun lejes som samlet pakke.

Laden er desuden i flere sammenhænge blevet brugt til præsentationer og udstillinger af stort udstyr og har blandt andet huset et større julemarked.

Ring gerne for en snak om hvordan vi kan imødekomme dit næste arrangement.

Download PDF her: Praktiske oplysninger ved leje af Laden

Har du lyst til at booke Hovedbygningen og/eller Laden? Du kan gøre det nemt og hurtigt med vores online booking.