Golfbanen

 

Gør jeres næste ferie eller golfophold til noget unikt og flyt ind på jeres egen herregård. Her er 18 sovepladser, så der er plads til dame- og/eller herreklubben, alle vennerne, eller måske er det tid til at samle hele familien under ét tag til et par hyggelige dage på smukke Sebber Kloster. Til de mindre grupper har vi også to sommerhuse med seks og otte sovepladser.

 

I har alle faciliteterne for jer selv og udover at spille golf på en af Danmarks smukkeste golfbaner, kan I nyde roen og idyllen i parken med et spil petanque inden aftensmaden – eller en omgang rundbold for hele familien, mens I nyder udsigten over Limfjorden.

Det er op til jer, om I vil gøre madlavningen til en fælles oplevelse og nyde medbragte drikkevarer, eller om I ønsker at udforske det omkringliggende restaurant- og kulturliv kun få minutters kørsel fra Sebber Kloster.

Bestil nu på email: info@sebberkloster.dk eller book direkte her på hjemmesiden.

I Golfmagasinet er Sebber Kloster omtalt som “særdeles velegnet til et golfophold” for både mindre og større grupper. Læs artiklen ved at klikke på linjen herunder:
ARTIKEL FRA GOLFMAGASINET (SEPTEMBER 2022)

 

Sebber Kloster Golfbane er en moderne og velanlagt 18-hullers golfbane med masser af udfordringer. Banen er beliggende i smukke omgivelser i et kuperet terræn med udsigt over Halkær Bredning.
I 2002 blev banens nuværende hul 9 således kåret som årets smukkeste i Danmark.

Sebber Kloster har en speciel greenfee-ordning med golfklubben, da denne ligger på Sebber Klosters jorde. Det betyder, at vi altid kan tilbyde attraktive golfophold på Sebber Kloster til favorable priser.

Faciliteter

Golfbanes beliggenhed og dens faciliteter gør Sebber Kloster til et ideelt sted som træningsophold. Der er mulighed for at benytte driving range med overdækkede træningsfaciliteter, puttinggreens, indspilsområde med bunkers samt den 9-hullers Pay & Play bane.

Alle træningsfaciliteter ligger i umiddelbar nærhed af klubhuset.

Klubhuset

Sebber Kloster har netop fået nyt klubhus med lækre faciliteter, herunder imponerende lokaler med udsigt over fjorden, hyggelig og overdækket terrasse samt en golfshop med udlejning af udstyr og golfbiler.

Tidsbestilling

Der kan reserveres enten direkte på www.golf.dk eller via golfsekretariatet på telefon 22 10 45 00 (telefontid kl. 09.00 – 16.00) eller mail kontor@sebbergolf.dk

Hvis du vil vide mere om golfbanen, kan du klikke her for at komme til klubbens egen hjemmeside.

Har du lyst til at vide mere om vores golfophold? Du kan gøre det nemt og hurtigt ved at tjekke vores ophold.