top1

Hovedbygning

I 2006 blev hovedbygningen til Sebber Kloster Gods renoveret både ud- og indvendig og bruges i dag til udlejning.

Huset fungerer som en fritidsbolig af ekstraordinære dimensioner i herregårdsstil med en stor park tilknyttet.

Her finder du blandt andet ni værelser med i alt 18 sovepladser. Dog er to af værelserne forbundet, således at man skal igennem det ene for at komme ind i det andet, hvorfor disse er mest velegnede til forældre med børn. Tre værelser på 1. sal har egen udgang til altan mod parken.

Flere af værelserne har eget badeværelse. I alt er der seks badeværelser + et gæstetoilet i hovedbygningen. Et enkelt badeværelse er udstyret med en mindre spa.

I stueetagen findes et veludstyret og moderne landkøkken. Herudover rummer stueetagen en spisestue og en stor opholdsstue med plads til op til 50-60 personer, der både kan anvendes til kursusformål, som opholdsrum eller som gildesal. Endvidere findes der en par mindre opholdsstuer/grupperum.

Af faciliteter i hovedbygningen findes 4 traditionelle bridgeborde, whiteboard, trådløst internet, fjernsynsrum med video samt pool- og bordtennisbord.

Hovedbygningen udlejes alle hverdage samt weekender og er velegnet til såvel familie- og firmaarrangementer samt events som golf- og ferieophold for større grupper.

Læs mere om priserne under ”Prisoversigt” eller gå direkte til online booking for at bestille jeres næste ophold.

Top