top3

Om Sebber Kloster

Sebber Kloster er en idyllisk herregård, som med sin smukke beliggenhed ved Halkær Bredning og Limfjorden og omgivet af storslået natur med vådenge og blandet skov danner en ideel ramme og fester og arrangementer for op til 150 personer. På Sebber Kloster kan afholdes barnedåb, bryllup, fødselsdage og andre private fester såvel som alle former for firmaarrangementer inklusiv kurser & teambuilding, bestyrelsesmøder og receptioner. Ligedes er Sebber Kloster også blevet et yndet sted for golfspillere med den smukke og udfordrende 18 hullers golfbane på Sebber Klosters jorde.

Sebber Kirke ligger i direkte forbindelse med hovedbygningen og danner en romantisk ramme om brylluper og andre kirkelige begivenheder.

Hovedbygningen lejes kun ud til et selskab af gangen og selvom vi gerne anbefaler nogle af vores meget roste samarbejdspartnere er I frit stillet til at medbringe egen kok samt drikkevarer helt uden ekstra omkostninger i form af proppenge eller andet.

Sebber Kloster består af tre spændende boliger. Du kan vælge mellem Hovedbygningen (18 sovepladser) , Markhuset (8 sovepladser) og Skovløberhuset (6 sovepladser), som kan lejes samlet eller hver for sig. Ligeledes er det muligt at leje ladebygningen i forbindelse med hovedbygningen til forskellige former for arrangementer.

Vores hjemmeside kan fortælle meget mere om området og stedets fascinerende historie, de forskellige huse og golfbanerne, ligesom det er muligt at se og booke ledige perioder.

Velkommen og god fornøjelse!

Top