Golfbanerne

Sebber Kloster Golfbane er en moderne og velanlagt 18-hullers golfbane med masser af udfordringer. Banen er beliggende i smukke omgivelser i et kuperet terræn med udsigt over Halkær Bredning.
I 2002 blev banens nuværende hul 9 således kåret som årets smukkeste i Danmark.

Sebber Kloster har en speciel greenfee-ordning med golfklubben, da denne ligger på Sebber Klosters jorde. Det betyder, at vi altid kan tilbyde attraktive golfophold på Sebber Kloster til favorable priser.

Faciliteter

Golfbanens beliggenhed og dens faciliteter gør Sebber Kloster til et ideelt sted som træningsophold. Der er mulighed for at benytte driving range med overdækkede træningsfaciliteter, puttinggreens, indspilsområde med bunkers samt den 9-hullers Pay & Play bane.

Alle træningsfaciliteter ligger i umiddelbar nærhed af klubhuset.

Klubhuset

Sebber Kloster har netop fået nyt klubhus med lækre faciliteter, herunder imponerende lokaler med udsigt over fjorden, hyggelig og overdækket terrasse samt en golfshop med udlejning af udstyr og golfbiler.

Tidsbestilling

Der kan reserveres enten direkte på www.golf.dk eller via golfsekretariatet på telefon 22 10 45 00 (telefontid kl. 09.00 – 16.00) eller mail sebberklostergk@mail.dk

Hvis du vil vide mere om golfbanen, kan du klikke her for at komme til klubbens egen hjemmeside.

Har du lyst til at vide mere om vores golfophold? Du kan gøre det nemt og hurtigt ved at tjekke vores ophold.